Kosmische wekker gaat af; tweelingvlam- en andere Inwijdingsproeven door ascensiongolf

nature-4900611_960_720.jpg

Kosmische wekker gaat af; tweelingvlam- en andere Inwijdingsproeven door ascension golf

Komende maanden versterken de Sirius Krachten het openen van ons 6 dimensionaal bewustzijn en de eerste vormen van ons eenheidshart

Ons eenheidshart reageert sterk op de aantrekkingskracht (of pijn) van je tweelingvlam. Een eerste ontmoeting kan zich openbaren als een ontploffing in je gevoel van eenheid en herkenning! Zelfs als je elkaar al langer kende.
Ook ga je merken dat je bewustzijn en zelfreflectie op het gebied van wederzijdse houdingen in relaties, flink zal toenemen met als gevolg gedragsveranderingen. De komende tijden zul je door je 6 dimensionaal, hoger eenheidshart en bewustzijn worden uitgedaagd op relatiegebied en maatschappelijk. Je Hoger Zelf leeft zonder verwachtingen op relatiegebied, dus ook zonder teleurstellingen of oordelen. Dat daagt je uit dit ook te leven. Het Is vrijer en onafhankelijker van binnen.

Negatieve verhalen in je hoofd over jezelf en je partner (buurman, vriend of collega) stapel je de komende tijd steeds minder

Je concentreert je er niet meer op, gaat wat anders doen en blijft in je eigen wezensenergie en vredeslaag ook al ben je samen en is niet alles leuk. Je beoefent het blijven in de energie van je hart en tweede chakra met het blije meisje en jongetje die je bent. ( met of zonder de ander(en) om je heen) Je ontwaakt op het gebied van je angst voor verlating en afhankelijkheid en je gaat dat aan, er door heen voor zover als nu mogelijk. Zo word je van binnen Vrij ook al is dat niet in de fysieke vorm. Hierdoor ontstaat er ook ruimte voor je partner, collega of werkgever. Afgescheidenheid en het tegenover elkaar staan, kunnen dan oplossen.
Het is een grote ascensionenergie golf die over ons heen valt. Het biedt veel toekomstige, mooie, maar soms ook pijnlijke ontwikkelingen en keuzes waarvoor moed, vertrouwen op je hogere Zelf en de Bovenwereld, nodig zijn. Maar ook het doorzien en aangaan van de eigen schaduw zoals de angst, onzekerheid, afhankelijkheid, onveiligheid en eenzaamheid van je innerlijk kind.

Een dominerende of negerende partner of collega als inwijdingsproef en spiegel

Heb je een dominerende of negerende partner of collega als inwijdingsproef en als spiegel om in je eigen kracht en innerlijke autoriteit te laten gaan functioneren? Je zult het steeds meer zien als een "geschenk" i.p.v. een last. Ondanks dat je iemand bent die zich gemakkelijk aanpast en vriendelijk blijft, zul je moediger worden en vooral een gezonde, innerlijke autoriteit worden en gaan uitstralen waardoor de ander(en) juist meer rekening met jou en je gevoel houdt dan voorheen! Wederzijds respect voor het anderszijn kan met de komende maanden door hogere trillingen ontstaan. Na het aangaan van je eigen schaduw zal de herhalingslus van conflictmatig, teleurgesteld, verwijtend of ondergronds oordelend reageren op je partner of op het werk, kunnen transformeren naar een stralende krachtigere jij.

Veel veranderingen in jouw leven komen nu in een stroomversnelling

Inzichten ontstaan over het zoeken naar  basisveiligheid en financiële en emotionele zekerheid bij de ander. Een wens naar zelfstandigheid daarin ontstaat. Pas als we dat innerlijk in huis hebben gehaald, innerlijk Vrij zijn, ook al is dat in praktische zin niet het geval, kunnen we weer comitten, ons weer echt diepergaand verbinden, kunnen we geven en vertrouwen en wordt de Goddelijke Vredeslaag en evenwichtigheid in alle omstandigheden, chakra's en verbindingen een feit! Zo ontstaat de nieuwe maatschappij en Aarde!
Veel veranderingen in jouw leven komen nu in een stroomversnelling. Identificeer je nergens mee, accepteer, stroom mee en laat je door je hoofdverhalen en angstige of boze zelf niet naar beneden trekken. Doorsta de Inwijdingsproef waaraan je toe bent!

Welke tegenover liggende eigenschappen kun je -op jouw manier- in huis halen

De nieuwe en hogere energie en de Siriuskrachten brengen nog meer bewustzijn, nog vaker zul je in jezelf kijken. Je zult inzichten krijgen waarom de relatiebotsingen of mensen die onverschillig met je omgaan  geregeld voorkomen in je leven en wat er in jou bedoeld is te veranderen waardoor het zal afnemen. Veel meer situaties zullen je wat zeggen en je reflecteren om versneld te groeien in Wie je Ziel werkelijk is.

Het kan zijn dat je kosmische wekker afgaat

Welke tegenover liggende eigenschappen kun je -op jouw manier- nog meer in huis halen?
Welke (onbewuste) angst in je gevoel, hoofd of houding, privé of op het werk, mag je loslaten?

Mogelijk zul je een nieuwe weg inslaan nu 6 dimensionale eenheidsfrequenties je nog meer overzicht, inzicht, geestelijke, kosmische-, hart- en ziels-stimulans brengen. Als alles in een stroomversnelling gaat, gaat waarschijnlijk je Kosmische wekker af. Je kunt dan niet langer blijven in die oude baan of relatie waar verdiepende ontwikkeling voor je ziel niet meer mogelijk is. Je grote Zelf kan je oproepen om met mensen die reeds meer werken en leven vanuit hun ziel, om te gaan, zodat ook jij verder kunt groeien en jezelf verder kunt openen om jezelf te delen met de juiste mensen!
Het is daarom dat de energie van tweelingzielen, tweelingvlammen en tweelingstralen nu zo actief is.
_____________________________________________________________________________________________________________

Een workshop of opleidingsmodule is onderdeel van de Elohim (beroeps)opleidingen maar kan ook los worden gevolgd:

Agenda workshops klik hier

Jaaropleidingen

 

 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Linkedin